GÜNDEM

Çağlar Cilara'dan TRT 'sıfır atık belgeseli' açıklaması: Böyle bir çarpıtma olamaz!

TRT, kanalında yayınlanan 'Sıfır Atık' belgeseline yapılan eleştirileriN çarpıtma olduğunu söyleyen Çağlar Cilara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sistem etti. Cilara, ''Yahu böyle bir çarpıtma olur mu? Tamamını izledim, bu program belki de TRT’nin yaptığı en iyi, en faydalı işlerden biri'' dedi.

Çağlar Cilara'dan TRT 'sıfır atık belgeseli' açıklaması: Böyle bir çarpıtma olamaz!

CHP İstanbul Gençlik Kolları’nın Twitter hesabında paylaşılan bir belgeselde sunucu, çöpten çıkan bir yumurtanın tazeliğinin nasıl kontrol edileceğini gösteriyor .Belgeselin bir bölümünün sosyal medyada paylaşılması sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları TRT’ye tepki gösterdi. TRT’nin eleştiriler sonrası yayınladığı açıklamada, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sıfır atıkla ilgili birçok proje yapıldığı, TRT Belgesel kanalındaki ‘Sıfır Atık’ programında da israfın önlenmesi ve kaynakların verimli kullanılmasının hedeflendiği dile getirmişti. 

BİR DESTEKTE ÇAĞLAR CİLARA'DAN GELDİ! 

Çağlar Cilara da TRT'de yayınlanan 'Sıfır Atık' belgeselinin çarpıtılmasına ateş püskürdü. Cilara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ''Yahu böyle bir çarpıtma olur mu? Tamamını izledim, bu program belki de TRT’nin yaptığı en iyi, en faydalı işlerden biri. Programda atıklar ve geri dönüşüm konusu işleniyor'' dedi. Bunun yanı sıra ''Siz daha düşünün, muhalefetin oyları neden artmıyor acaba?'' diyerek haklı bir eleştiride bulundu. 

İşte o paylaşımı... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar