KİTAPLIK

Bütünden gelen sağlık bu kitapta

Doğan Novus'tan çıkan "Yeni İnsan" adlı kitap, okuru ait olduğu ve kendi içinde taşıdığı bütünlüğü fark ederek sınırsız bir sağlık deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Bütünden gelen sağlık bu kitapta
İnsanın ve sağlığın yeniden tanımlanması gerektiğine inanan Dr. Zerrin Başer, Dr. Zerrin Işık Tüfekçi ve Dr. Gül Yılmaz Çınar'ın Doğan Novus'tan çıkan "Yeni İnsan" adlı kitabı, okuru ait olduğu ve kendi içinde taşıdığı bütünlüğü fark ederek sınırsız bir sağlık deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Yaşamın ve insanın, yanlış ve eksik yorumlanması, hastalıkları da beraberinde getirdi. İnsan içine doğduğu, bağlı bulunduğu ve özünde taşıdığı sağlık sistemiyle ilişkisini yitirdi. Böylece, sağlığını kendi içinde değil, dışarıda aramaya başladı. Kendi yaratıcı gücünü unutmuş bir biçimde sağlığını dışarıda arayan insansa, özündeki iyileşme potansiyelini kaybetmeye başladı.

DenemeDr. Zerrin Başer, Dr. Zerrin Işık Tüfekçi ve Dr. Gül Yılmaz Çınar, "Yeni İnsan" adlı kitaplarında, özümüzle yeniden bağlantı kurup içimizdeki sağlık sistemiyle iletişime geçmenin iyileştirici formüllerine ve örneklerine odaklandılar. Sağlığın çoktan unutulmuş bütüncül tanımını zihinlerimizde yeniden şekillendirerek o bütüncül bakış açısında kendimizle tekrar tamamlanıp sağlığımıza kavuşmamızı amaçladılar.

"Yeni İnsan", iyileşme gücümüze koyulmuş sınırları kaldırıp kendimizi ve sağlık potansiyelimizi sonsuzca yenilememiz için bize kılavuzluk edecek.

ÇOK OKUNANLAR