TELEVİZYON

Buse Biçer Akbaş Bloomberg TV’den neden ayrıldı?

9 yıl süreyle görev yaptığı Habertürk TV'den ayrılarak bir yıl önce Bloomberg HT kadrosuna katılan ünlü ekran yüzü Buse Biçer Akbaş sürpriz bir kararla kanalla yollarını ayırdığını duyurmuştu. Akbaş, Bloomberg HT'den ayrılığının perde arkasını anlattı.

Buse Biçer Akbaş Bloomberg TV’den neden ayrıldı?

Bloomberg HT'de "Kapanışa Doğru" ve "Günden Kalanlar" isimli programların sunuculuğunu yapan ünlü ekran yüzü Buse Biçer Akbaş hafta sonu sosyal medya hesabından açıklama yaparak kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

Şu sıralarda Washington’da tatilini geçiren Buse Biçer ayrılığına ilişkin Medyatava'ya konuştu. İşte Biçer'in açıklamaları:

“Ayrılığım hakkında bir sürü şey söyleniyor ama hiç birisi doğru değil. Bu ayrılığı kesinlikle kurumum istemedi, aileme, kendime daha çok zaman ayırmak için istifamı ben verdim. Şimdi Washington’da tatildeyim, ayrılık sonrası kendimi dinliyorum. Kurumsal bir yapıda çalışmak çok önemli ama sadece bir dönem için, sonrasında sizi kalıplara sokuyor, yaratıcılığınız bir bakıma törpüleniyor. Bu tehlikeyi farkettiğim anda ayrılmak istedim. Kullanabileceğim potansiyelimin farkındayım, daha fazla yeni proje üretmek, para kazanmak, gelişmek istiyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar