POLEMİK

Burhan Kuzu'dan Fatih Altaylı'ya 'Zindaşti' yanıtı

Prof. Dr. Burhan Kuzu, Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın kaleme aldığı"Sus, otur, hatta saklan" başlıklı yazısına yanıt verdi. Kuzu, "Sana teklifim bu konuda ikimiz de susalım kararı bekleyelim" dedi.

Burhan Kuzu'dan Fatih Altaylı'ya 'Zindaşti' yanıtı

Dün kaleme aldığı yazısında "Çoklu cinayet zanlısı uyuşturucu kaçakçısının yargı tarafından serbest bırakılmasını sağladığı artık aleniyet kesbeden ve artık kendisi tarafından da kabul edilen Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, hakkındaki yazılarımı geçmişte yalanlardı.Şimdi ise yeni bir yönteme geçti.Ben yazınca o da sosyal medyası üzerinden “Fatih Altaylı unutulmamak için beni yazıyor. Ben olmasam yazacak konusu yok” gibi yanıtlar veriyor.Burhan Bey, benim unutulmak veya unutulmamak gibi bir derdim yok.
Ama sizin olmalı.Siz unutulmayı tercih etmelisiniz. " ifadelerini kullanan  Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya Burhan Kuzu'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kuzu, "Fatih Bey ben Zindaşti'yi çıkarmadım.Nasıl çıktığını çok iyi biliyorsun.Üstelik adamın yargılandığı suç baronluk değil.Hakkımda açılmış bir dava var.Yargısız infaz yapmayalım.Sana teklifim bu konuda ikimiz de susalım kararı bekleyelim" ifadesini kullandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar