POLEMİK

Burhan Kuzu'dan Fatih Altaylı cevap: Mahkemeden hesaplaşacağız!

Burhan Kuzu'nun Abdülhamit'le ilgili sözlerine hem Fatih Altaylı'dan hem de Ahmet Hakan'dan tepki gelmişti. Burhan Kuzu'nun Altaylı'ya cevabı sert oldu.

Burhan Kuzu'dan Fatih Altaylı cevap: Mahkemeden hesaplaşacağız!

Burhan Kuzu attığı tweetlerle medya gündeminden düşmeyen bir isim. Özellikle de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'yı çileden çıkartıyor

Fatih Altaylı'nın dünkü yazısında Burhan Hoca için "densizlik" ifadeleri Burhan Kuzu'yu oldukça kızdırmış anlaşılan.

Ahmet Hakan da benzer bir yazı yazmıştı ama üslup farkından olsa gerek Burhan Kuzu Ahmet Hakan için sadece "üzüldüm" ifadesini kullandı. 

Fatih Altaylı ile olan atışmaları ise ancak mahkemede biteceğe benziyor. 

İşte Burhan Kuzu'nun cevapları:

Fatih Altaylı; benim şahsımdan ne istiyorsun? AK Parti’ye olan nefretini bana saldırarak mı çıkarmaya çalışıyorsun? Sen kimsin de benim akademik kariyerimi sorgulama cüretini gösteriyorsun? 2 tane program yaptın diye kendini bilim adamı mı zannettin?Mahkemede hesaplaşacağız.

Fatih Altaylı Profesörlük ünvanını bakkaldan almadım.Sorbonda eğitim görmüş bir bilim adamıyım.Mithat Paşanın kim olduğunu ve nasıl öldürüldüğünü bilmediğimi düşünecek kadar vahşi bir ruh haline sahipsin.Bir alıntı oduğu için dikkatten kaçmış.Sözün özünü neden tartış mııyorsun?

Ahmet Hakan!Seni Fatih Altaylı ile aynı yaklaşımda görmekten son derece üzgünüm.Bir bilim adamı kolay mı yetişiyor?Bir yerden alıntı yaptığım için böyle bir durum oluştu.Mithat Paşanın ne zaman ve nasıl öldürüldüğünü bilmediğimi düşünecek kadar insafını kaybetmişin.Özünü konuş

burhan kuzu

burhan kuzu

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar