DİZİ DÜNYASI

Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı? Canlı yayında olay iddia

Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi rolünü canlandıracağı haberleriyle gündeme gelen Burak Özçivit hakkında Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Peki Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı?

Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı? Canlı yayında olay iddia

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Osman Gazi rolünü Burak Özçivit'in oynayıp oynamayacağı muamması devam ediyor. TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'ın Özçivit'in bu yıl dizide olmayacağını duyurmasının ardından bugün Söylemezsem Olmaz programında dikkat çeken bir başka iddia daha gündeme geldi.

BURAK ÖZÇİVİT'İN ROLÜ İPTAL Mİ EDİLDİ

Söylemezsem Olmaz Sunucusu Ece Erken, Diriliş Ertuğrul'un yapım şirketinin Özçivit'in rolünü iptal ettiğini ama Özçivit'in menajerinin böyle bir iptalin söz konusu olmadığını söylediğini duyurdu.

Bircan Bali ise iki dizinin de aynı yapım şirketine ait olduğunu hatırlatarak, "Bu iş iptaldir. Burak Özçivit'in menajerinin dileği ise iptal olmaması yönündedir." şeklinde bir yorum yaptı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Vatan Gazetesi Yazarı Oya Doğan'a bir röportaj veren TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirtmiş ama "Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor." diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almayacağını söylemişti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yine Zeydan yaptığı açıklamada sevilen dizinin Ekim ayı içerisinde yeni sezona başlayabileceğini duyurmuştu.

ERTUĞRUL'UN AŞIK OLACAĞI KIZ KİM?

Ertuğrul'un artık bekar olduğunu vurgulayan Zeydan, 'Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak.' demiş ve bu rolü de güzel oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıklamıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar