KİTAPLIK

Burak Akkul gezilerini ve Covid'i yazdı: Çok Gezenti Boş Dünya

Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, yeni bir kitap çıkardı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Akkul'un kitabını bugünkü köşesine taşıdı.

Burak Akkul gezilerini ve Covid'i yazdı: Çok Gezenti Boş Dünya

Türkiye’de koronavirüs teşhisi konulan ilk hastalardan olan, uzunca bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul'un son kitabı Hürriyet Kitap'tan çıktı. “Çok Gezenti - Boş Dünya” isimli kitapta Akkul, gezdiği yerleri ve Covid-19'a yakalandığı, iyileşmeye çalıştığı hastane günlerini yazdı.

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Akkul'un kitabını bugünkü köşesine taşıdı:

İtalya, İsviçre, İngiltere, Portekiz, Hırvatistan, Kırgızistan, Hindistan, Güney Kore ve Çin gezilerinden notlarla fotoğrafların yer aldığı kitapta çok ağır geçirdiği koronanın Akkul’un ruh halini nasıl etkilediğine dair çarpıcı ayrıntılar da var:

“Yoğun bakımdan çıktıktan sonra aylarca her gün, ‘Acaba sabah uyanabilecek miyim?’ korkusuyla yattım. Üstelik bu uzun bir süre, günlerce, haftalarca, yattığınız gibi uyuyamamanıza sebep oluyor. Saatler korkuyla geçiyor, gözünüzü kırpamadan. Sonra vücudunuzun enerjisi tükeniyor, sabaha karşı kendinizden geçiyor, dalıyorsunuz kısa bir süre. Ama engel de olamıyorsunuz o korkuya işte.”


Burak Akkul da kitbaının çıktığını geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından duyurmuştu:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar