GÜNDEM

Burada Çalışanlara 23 Bin TL Tek Seferde Ödenecek! Promosyon Zammının Böylesi Şaşırttı!

Hem emeklilere hem de çalışanlara verilen promosyon ödemeleri ağızları açık bırakıyor. Çünkü kamu bankası, bu sefer rekor niteliğinde bir ödemeye imzasını atacak. Bankadan gelen haberle birlikte 23 bin TL promosyon tek seferde hesaplara yatıyor. Bu promosyon hangi personellere yapılacak?

Burada Çalışanlara 23 Bin TL Tek Seferde Ödenecek! Promosyon Zammının Böylesi Şaşırttı!

Emekli promosyonunun yanı sıra çalışanlara da promosyon için yüksek miktarda ödemeler yapılıyor. Hatta çalışanların aldığı promosyonlar, emeklilere göre kat ve kat daha fazla olabilmekte. Hal böyle iken belirli kamu ve kuruluşların personellerine bankalardan rekor niteliğinde ödeme haberi geliyor. Açık artırmalı ihalede hangi bankanın promosyon ödemesi yapacağı belli oldu.

Vakıfbank'tan Üniversite Personellerine Ödeme!

Vakıfbank, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin açık artırmalı ihalesinde yaptığı teklif ile promosyon ödemesi yapacak banka seçildi. Personellerin 3 yıl boyunca maaşlarını Vakıfbank'tan alacak olması taaahhüdü ile kendilerine 23.000 TL ödeme yapılacak.

Rekor Promosyon Ödemesi!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, yapmış olduğu açıklamada önemli detaylara yer verdi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:
"Üniversitemiz personel maaş promosyon sözleşmesi kapsamında 3 yıllık süre için 19.01.2023 tarihinde yapılan açık artırmalı ihaleye kamu ve özel tüm bankalar davet edilmiş olup, 5 bankanın iştiraki neticesinde ihale; mevcut protokolün feshi ile iade edilecek tutar hariç en yüksek teklifi veren Vakıfbank üzerinde kalmıştır. Promosyon tutarı olan 23.000TL defaten şubat ayı içerisinde ödenecektir.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar