GÜNDEM

Bülent Turan sordu: Tuncay Özkan sosyal medya düzenlemesine nerde direndi?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın, sosyal medya düzenlemesine karşı sonuna kadar direceklerini ifade ettiği paylaşımına cevaben mecliste yapılan görüşmelere katılmadığını belirterek nerde direndiğini sordu.

Bülent Turan sordu: Tuncay Özkan sosyal medya düzenlemesine nerde direndi?

Sosyal Medya Düzenlemesi ile ilgili çalışmalar sona erdi ve düzenleme bugün itibariyle yasalaştı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da düzenlemenin yapıldığı günlerde twitter hesabından sosyal medyayı sansürleyecek düzenlemeye karşı öncelikle gençleri ve bütün kullanıcıları, özgürlüklerini savunmaya çağırdıklarını ifade ederek  "İfade özgürlüğünü ortadan kaldıracak bu düzenlemeye karşı bütün mecralarda kullanıcılar özgürlüklerini savunmalıdır. Sonuna kadar direneceğiz." şeklinde paylaşım yapmıştı.

Düzenlemenin yasalaşmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise twitter hesabından Özkan'a cevaben yaptığı paylaşımda "16 saat süren kanun görüşmelerine hiç gelmedi. Nerde direndi acaba?" diye soru sordu.

Gazeteci Çağlar Cilara da twitter hesabından konu ile ilgili "Sosyal Medya Yasası'na direneceğiz diyen ve 16 saat süren Meclis görüşmelerine katılmayan muhalif milletvekili" şeklinde konuştu.

İşte Bülent Turan'ın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar