KULİS

Bülent Orakoğlu'ndan bomba Adil Öksüz kulisi: Operasyon son aşamada!

Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Almanya'da bulunduğu tespit edilen FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili kaleme aldığı yazısında yeni bir operasyon dalgasının son aşamasında olunduğunu ve önemli gelişmeler yaşanacağını söyledi.

Bülent Orakoğlu'ndan bomba Adil Öksüz kulisi: Operasyon son aşamada!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Adil Öksüz'ün yerini biliyoruz" açıklamasının ardından gözler bir anda Almanya'da olduğuna ilişkin iddialara çevrildi.

"Öksüz'e ne zaman operasyon yapılacak?" sorusunun gündeme geldiği bu süreçte Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, yeni bir operasyonun sinyallerinin verildiğini açıkladı.

Orakoğlu'na göre mahrem imamlara yönelik yeni operasyonlar yapılacak.

İşte Orakoğlu'nun Adil Öksüz iddiaları:

Bakan Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamalar Adil Öksüzün sağ olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor. Mahrem imamların gizlenme, saklanma ve sızma konularında profesyonelliği Öksüz’ün sağ olabilme ihtimalini asla gözardı etmemizi elzem kılıyor. Ancak İçişleri Bakanı Soylu’nun Adil Öksüz’e yapılacak operasyonu açık etmesinin nedeni ne olabilir? Zira Sayın Soylu adresi bile tespit ettiklerini açıklamıştı. Adil Öksüz’ün gizlendiği ülkeye ve sığındığı çevrelere karşı bir strateji mi izleniyordu? Türkiye’de kanlı bir darbeyi planlayan teröristin teslim edilmesini sağlamak için psikolojik harp taktikleriyle bu ülkeye ve Adil Öksüz’ü koruma altına alan güvenlik ve istihbarat birimlerine baskı uygulanarak terörist Adil Öksüz’ün ülkemize teslim edilmesine zemin mi hazırlanmaya çalışılıyordu? Diğer bir ihtimal ise FETÖ’nün örgüt hiyerarşisinde ‘Mahrem Hizmet’ adını verdiği gizli yapılanması ile ilgili olarak Ankara Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmalarda çarpıcı bilgilere ulaşılmıştı. FETÖ’nün TSK, Polis, Yargı ve diğer devlet kurumları içindeki örgüt elemanlarının deşifre edilip derdest edilmesinin tek başına bu terör örgütünü sonlandırmaya yetmeyeceği örgütün sivil ayağını oluşturan kripto mahrem imamların deşifre edilip çözülmedikçe bu örgütün bitirilemeyeceği gerçeği son operasyonlar sonrasında ortaya çıkmıştı.

...

Soruşturma kaynaklarının Bylock’tan daha önemli bir ‘delil’ olarak nitelendirdikleri ankesör ve ‘ardışık arama’ yöntemini kullanan FETÖ imamlarıyla irtibata geçen kamu görevlilerine önümüzdeki dönem kapsamlı şekilde operasyon hazırlıkları son aşamasına geldi. Bu operasyon ile Adil Öksüz konusunda önemli gelişmeler yaşanacak sanırım. İnşallah.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar