GÜNCEL

Bülent Orakoğlu: Rockefeller Vakfı üniversite çağındaki öğrencileri neden ağına düşürerek burs veriyor?

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Bülent Orakoğlu, "Bülent Orakoğlu: Rockefeller Vakfı üniversite çağındaki öğrencileri neden ağına düşürerek burs veriyor?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Bülent Orakoğlu'nun yazısı:

Bu sorunun cevabı Rockefeller Vakfı’nın kötü niyetli kuruluş amacını da açık ediyor. Bu vakfın amacının da Illuminati ve Yuvarlak Masa şebekesinin ağına düşecek yöneticiler yetiştirmek amacıyla üniversite çağındaki öğrencilere burs temin etmek olduğu anlaşılıyor.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı gibi hareket eden ve iktidar umudunu karanlık odaklarının desteğine bağlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu her fırsatta “milliyetçi biziz” şeklinde nutukları atsa da ülkeyi küresel emperyalistlere teslim etmeye yönelik adımlar atıyor. Kayıp 8 saat ile üzerine FETÖ gölgesi düşen icazet seferinde ABD derin devletine bağlı Rockefeller ve Soros’un üssü olarak bilinen Alman Marshall Vakfı’nı ziyaret ederek bu kuruluşlardaki bürokrat örtüsünde ajan ve istihbaratçılarla gizli görüşmeler yapan, Londra’da küresel tefecilerden para dilenen, Alman dış istihbarat servisi BND’nin STK ayağını oluşturan ve terör ile sapkın fonlayarak ülkemizi tehdit eden Friedrich Ebert Vakfı’nın paneline katılan...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar