TV HABER

Bülent Aydemir'den halkı paniğe sevk edecek sözler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, canlı yayında Türkiye'yi paniğe sevk edecek sözler sarf etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vatandaşı bilgilendirme konusunda gösterilen şeffaflık gereği gece yarısı düzenlediği basın toplatısında Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görüldüğünü duyurmuştu.

"SAKLANMA KISMI VARSA BU DOĞRU DEĞİL"

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, koronavirüsün saklandığını ima ederek büyük bir skandala imza attı ve marketlerin boşalmasına vesile oldu. Aydemir açıklamasında "Ben saklandı diye söylemiyorum ama İtalya'da ölümler zirveye ulaştı. Ne zaman biliyor musunuz? 14. günde. Muhtemelen orada belirtiler vardı ama bu saklandı ya da bir şey oldu. Şimdi veriler bize şunu gösteriyor. Ülkemizin çevresindeki birçok ülkede koronavirüs var. Panik yapılmaması gerektiğini Türk DNA'sı ile karşılamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu saklama varsa bu doğru değil. Komuoyu ikna olmalı. Ben ikna oldum. Sağlık Bakanlığı tedbirleri aldı konuya hakim. Burada ideoloji yok." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar