GÜNDEM

Bülent Aydemir, Külliye'ye giden CHP'linin ismini verdi! O isimden açıklama geldi!

KÜLLİYE'ye gizlice gidip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen isimlere bir yenisi daha eklendi. Habertürk Ankara temsilcisi Bülent Aydemir, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yaptığını iddia etti.

Bülent Aydemir, Külliye'ye giden CHP'linin ismini verdi! O isimden açıklama geldi!

Gazeteci Rahmi Turan'ın ortaya attığı 'Saray'a giden CHP'li' iddiası üzerinden tartışmalar devam ediyor. Herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen CHP'li ismi merak ediyor ve bu isim hakkında çeşitli iddialar öne sürülüyor. Öne sürülen ilk isimler arasında Muharrem İnce ve Ekrem İmamoğlu yer alırken o iddialara bir yenisi daha eklendi.

HaberTürk ekranlarında Ebru Baki'nin programında canlı yayında, Habertürk TV Ankara temsilcisi Bülent Aydemir, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yaptığını iddia etti.

Bülent Aydemir'in, canlı yayında söylediği sözlere İlhan Kesici Twitter hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Bülent Aydemir canlı yayında kullandığı ifadeler şöyle:

"İlhan Kesici'nin CHP Genel Başkanlığı'na aday olmak istediğini duyduk. Hatta bir dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçti. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yaptı. Bu isimler akla geliyor. Şimdi biz hem bu isimleri yıpratmış oluyoruz zikrederek ama bu kadar konuşulduktan sonra da bunları ifade etmek lazım. Rahmi Turan'a düşen böyle bir yazı yazdıysa bu ismin kim olduğunu açıklamak olmalı."

İlhan Kesici'nin, Bülent Aydemir'in iddialarına verdiği yanıt:

"Bir CHP milletvekilinin Genel Başkanından habersiz ve gizli bir şekilde Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi her ne sebeple olursa olsun çok adi ve alçaltıcı bir durumdur ve ayrıca hayatımın hiç bir döneminde CHP Genel Başkanı olmak gibi bir niyet veya talebim olmamıştır."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar