GÜNCEL

Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'a: Sıcak bir döşek ve üç yüz papellik rahat için güzel günlerini sattın

Bülent Arınç uzun süredir böylesi öfkeli bir açıklama yapmamıştı. Ahmet Hakan'ın kendisine yönelik eleştirilerine yanıt veren Arınç, açtı ağzını yumdu gözünü.

Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'a: Sıcak bir döşek ve üç yüz papellik rahat için güzel günlerini sattın

‘Erdoğan’ı eleştirmeme içtihadını bozup, karşısına aday olabileceği tehdidinde bulunan Bülent Arınç'ın "beni fazla zorlamasınlar" açıklaması tartışma konusu oldu. 

Arınç'ı dünkü köşe yazısında eleştiren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Ahmet Hakan, "Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı... Zorlasınlar da... Alsın boyunun ölçüsünü!" ifadelerini kullandı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Bülent Arınç'ın tek derdi ciddiye alınmak" diyen Hakan'a Twitter hesabından yanıt verdi.

"Kedin Sekter'e dahi acıyorum"

"Bak aslanım!" diyerek açıklamasına başlayan Arınç, "Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden ookunan kedin Sekter'e dahi acıyorum" düşüncesini dile getirdi.

"Müftü babanın kemiklerini dahi sızlalattın"

Ahmet Hakan'ı patronların himmeti ile makam kazanmakla suçlayan ve Arınç, "Yaşadığın savrulma sonucu tüm değerler bütününü kaybederek merhum müftü babanın kemiklerini dahi sızlattın" dedi.

"Sen dönüşmekten birkaç adım öteye geçtin"

Hakan için "Sen dönüşmekten birkaç adım öteye geçtin" ifadelerini kullanan Arınç, yazısını "Bu hadsizliklerine son vermen için başkaları gibi kapalı kapılar ardında değil kamuoyunun gözü önünde seni ilk ve son kez muhatap alıyor ve uyarıyorum" diye yazdı.

"Entel maganda"

Arınç son söz olarak "Ne zaman Ahmet Kaya'nın entel maganda şarkısını dinlesem seni anımsarım" diyerek yazısını tamamladı. 

"Sıcak bir döşek ve üç yüz papellik rahat için güzel günlerini sattın"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar