GÜNDEM

Bülent Arınç'a en sert tepki Fatih Portakal'dan geldi!

Bülent Arınç'a, KHK'lılar açıklamasından sonra en sert tepkiyi FOX Ana Haber sunucusu Fatih Portakal gösterdi. Fatih Portakal, Bülent Arınç'a seslendi ve "Hepiniz oradaydınız, bu insanlar sizin yüzünüzden hayatını kaybetti, hepsinin vebali üstünüzde" dedi.

Bülent Arınç'a en sert tepki Fatih Portakal'dan geldi!

FOX Ana Haber'de Bülent Arınç'ın "KHK facia" çıkışını ekrana taşıyan Fatih Portakal AK Parti ve Bülent Arınç'ı hedef alarak şunları söyledi: 

"Şimdi bakın, siz siz olun Sayın Arınç gibi konuşmayın. Uluorta yerlerde, yoksa alınırsınız. Çünkü bu ülkede Sayın Arınç'ın dokunulmazlığı var. Bir de iktidar partisinin bir mensubu olduğu için. Hepsi orada, hepsi esasında suçlu benim gözünde. HDP'li beyefendinin dediği doğru. Af diledi bir şekilde. Suç var ki böyle bir af dileniyor. Kendileri de bunun içerisinde.

Kendilerine dokunulamayacağını biliyorlar. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kendilerine dokunabilecek bir savcı yok şu anda. Kendilerine dokunabilecek bir savcı yok. Ve onu bildikleri için bu kadar rahat konuşabiliyorlar.

Onun için siz siz olun, bu sözleri söylemeyin. Bu sözleri ben söylesem, savcılar anında işlem başlatır. Ya da siz söyleseniz bu sözleri, sizin hakkınızda işlem başlatırlar. Ama iktidar partisinin bir dokunulmazlığı var. Adalet, Bağımsız ve tarafsız adalet hepimizin önünde sayın seyirciler.

Ve işte "sempati duyduk ama siyasi ayak değiliz" diyor. İnanırsanız. Hepiniz oradaydınız. Bakın ben bazı isimleri sayayım mı? Onun vebalini siz ödersiniz. Bu dünyada, öteki dünyada. Bakın Kuddusi Okkır mesela, o öldürdüğünüz veya cezaevinde hayatını kaybeden, sizin zorluklarınızla, o cemaat dediğiniz ekiple birlikte o uygulamalara destek vererek bugün hayatta olmayan isimler.

Kuddusi Bey bugün hayatta değil. Kaşif Kozinoğlu bugün hayatta değil. Ali Tatar. Onun ölümünden de sorumlusunuz. Siz sorumlusunuz. Ve bitmedi. İlhan Selçuk, Türkan Saylan. Bunların hepsinden ve ismi aklıma gelmeyen birçoğundan da siz sorumlusunuz. Ama size dokunulmaz. Dokunulamaz. Ne var ki şunu söyleyebiliriz. Hepiniz oradaydınız."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar