TV HABER

Bülent Arınç, nerede hata yaptı? Canlı yayında tartışıldı

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamaları ve istifası değerlendirildi.

Bülent Arınç, nerede hata yaptı? Canlı yayında tartışıldı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç'ın canlı yayında yaptığı açıklamaları Habertürk'te değerlendirildi. 

Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Kemal Öztürk ve Deniz Zeyrek, Arınç'ın nerede hata yaptığına dair yorumlarda bulundu. 

İSİM VERMESİ BÜYÜK HATA OLDU

Uzun süre Arınç ile çalışan ve ilgili programda yer alan Kemal Öztürk, Arınç'ın konuşmasında isim kullanmasının hata olduğunu belirtti. Öztürk, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala isimlerini kullanınca Arınç'ın sözlerinin o eksene kaydığını belirtti. Bunun yanında Arınç'ın program boyunca AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan bağlılığını ifade etmesinin dikkate alınmadığını belirtti. 

Öztürk, “O konuşmanın içinden isimleri ve kitaptan bahsettiği bölümleri çıkarın, herkes altına imza atar. Hatta Arınç’a program sonrasında tebrik mesajları geldi.” dedi.

ARINÇ, AK PARTİ'DEN AYRILACAK MI?

Veyis Ateş'in "Arınç AK Parti'den ayrılır mı?" sorusunda ise Arınç'ın Hadi Özışık'a açıklamaları hatırlatıldı. Arınç, Hadi Özışık'a yaptığı açıklamalarda "Partiden ayrılmayacağını ve DEVA Partisi iddialarına da çok sert tepki gösterdiğini" ifade etmişti. 

HESAP HATASI YAPTI

Aynı programda olan ve Arınç'a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş sorusunu soran Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek de Arınç'ın hesap hatası yaptığını ifade etti. 

Zeyrek, Arınç'ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini destekleyeceğini sandığını fakat bu hesabında yanıldığını belirtti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum