TV HABER

Buket Aydın daha da ışıldayacak! İşte CNN Türk'teki programının ismi

Kanal D Haber'in sunucusu Buket Aydın'ın, CNN Türk'te yapacağı programın detayları belli oldu.

Buket Aydın daha da ışıldayacak! İşte CNN Türk'teki programının ismi

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, haberlere kattığı yorumlarla dikkat çeken Kanal D Haber'in güzel sunucusu Buket Aydın'ın bu ay CNN Türk'te başlayacağı yeni programının detaylarını köşesine taşıdı. Doğan, programın adının 40 olduğunu söyledi ve programda her hafta tek konuk olacağını belirtti.

Doğan, " Buket Aydın zaten parlayan bir yıldız ama şimdi bu formatla daha da ışıldayacaktır. 40’ın yolu açık olsun!" ifadelerini kullandı.

“40” iddialı geliyor

Kanal D Ana Haber’in yüzü Buket Aydın renkli bir kişilik. Sadece haberi okumuyor, yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Şimdi yeni bir heyecanı daha var. CNN Türk ekranında bu ay yepyeni bir programa başlıyor. Programın adı: 40. Her hafta tek konuk olacak programda. Konuğa Buket Aydın 40 soru yöneltecek. Her sorunun zorluk durumu var ve en zor soru kırmızı renkte. Konuğun bir soruyu cevaplama süresi en fazla 2 dakika... Programın mottosu; herkesin zamanı değerli. Derdini iki dakikada anlatabilir misin? Sorular sosyal medyadan, uzmanlardan ve sokaktan da gelebilecek. Siyasetçileri de bu programda göreceğiz, popüler kültürden konukları da... Format sahibi Mahperi Uçar ve Şafak Bakkalbaşoğlu. İkisi de daha önce başarılı formatlara imza attı. Şimdi birlikte yola çıkma kararları harika haber. Bundan sonra bir sürü iyi formatı hayatımıza sokacaklardır. Buket Aydın zaten parlayan bir yıldız ama şimdi bu formatla daha da ışıldayacaktır. 40’ın yolu açık olsun!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar