GÜNDEM

Bu Zammı Duyanlar Aracını Kullanmaktan Vazgeçiyor! Benzin ve Motorin Fiyatları Yükseldi!

Öyle bir zam yapıldı ki araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Artık otomobil trafiği daha da azalabilir. Çünkü benzin ve motorin sanılanın aksine 2023 yılında da pahalılaşmaya devam etmekte. 21 Mart 2023 güncel akaryakıt fiyatları ne durumda?

Bu Zammı Duyanlar Aracını Kullanmaktan Vazgeçiyor! Benzin ve Motorin Fiyatları Yükseldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki artışın devam ettiği vurgulanıyor. Benzin ve motorine gelen zamla beraber merak edilenler ortaya çıktı. Brent varil petrol fiyatının yükselişi, bu noktada araç sahiplerini ilgileniriyor. Çünkü ister istemez akaryakıtın da yükselmesine neden oluyor. İşte akaryakıttaki güncel zam duyurusu...

Pompa Fiyatlarına Yansıdı!

Motorindeki 81 kuruşluk artışın pompa fiyatlarına yansıdığı görüldü. Güncel fiyat listesini sizlerle paylaşacağız. Benzinde herhangi bir fiyat artışı meydana gelmiş değil. Dolayısıyla yakın zamanda benzin için de bir duyuru yapılabilir. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 21 Mart 2023

Motorindeki 81 kuruşluk zam sonrasında İstanbul'da 20,50 TL'ye satılıyor. Ankara'da ise 20,91 TL'ye satılmakla beraber, motorini İzmir'den satın almak isterseniz litresi için 20,98 TL ödemelisiniz. Yeni zam kararının yanı sıra brent varil petrol fiyatının piyasa takibini yaparak önümüzdeki günler için geçerli olabilecek zam kararının gelip gelmeeyceği hususunda bilgi sahibi olmak mümkün. Elbette bu değerlendirme ve analiz, resmi duyurunun yerine geçmemektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar