GÜNDEM

Bu Şartları Karşılayanların Kredisi Akbank'tan! Hiç Vakit Kaybetmeden Ödemenizi Hemen Alın!

Bankanın kredi kampanyasında şartlar tek tek sıralandı. Eğer bu şartları karşılıyorsanız doğruca Akbank'a gitmelisiniz. Mobil uygulamadan da kredi başvurusu yapmak mümkün. Faiz oranları ve vade sayısı tek tek açıklandı. İşte acil kredi lazım diyenler için kampanya detayları...

Bu Şartları Karşılayanların Kredisi Akbank'tan! Hiç Vakit Kaybetmeden Ödemenizi Hemen Alın!

Akbank'ın güncel kredi şartları tek tek paylaşıldı. Aranan belgelerden tutun da faiz oranına kadar müşteriler bilgilendirildi. Banka, kredi çekmek isteyenler için her türlü imkanı yaratıyor. Ancak aradığı belge şartlarından durum şartlarına kadar karşılamanız halinde bu kredilerden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

Akbank 10 bin TL Kredide Aranan Şartlar

Akbank'ın 10 bin TL'lik kredi paketind aranan şartlar aşağıda listelenmiştir. Belgelgeri eksiksiz tamamlamanız başvurunuzun onay sürecini yakından ilgilendiriyor:

Nüfus cüzdanı veya ona denk kimlik belgesi şartı
18 yaş ve üzerinde olma şartı
Kredi notunuzun en az 1.100 olması
Kredi başvuru formu
TCMB kara listesinde olmamak
Gelir belgesi
İkametgah belgesi

Faiz Oranı ve Taksitler de Açıklandı!

Akbank'ın kredi kampanyasında 36 ay vade ile 10 bin TL'lik kredi çekmek isterseniz aylık ortalama 449 TL'lik bir ödeme yapmak durumundasınız. Vade sayısına göre, aylık olarak yapacağınız ödeme de değişkenlik gösterecektir.
10 bin TL Kredi Nasıl Alınır?
Bankadan 10 bin TL'lik krediyi almak için mobil uygulama veya dijital bankacılık üzerinden başvuru sağlamanız gerekmektedir. Bu sayede ihtiyacınız olan krediyi şartları da karşılıyorsanız alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar