TV HABER

Bu programlarla hanımların akşama sağlam çıkması zor!

Televizyonlar gündüz kuşağını cinayetlerin çözüldüğü, kaybolan evlatların arandığı, ailesini arayanların arzı endam ettiği, eşiyle küsenlerin barıştığı programlara emanet etti...

Bu programlarla hanımların akşama sağlam çıkması zor!

Gündüz kuşağı ekranları "cinayetler, kaçırmalar, kaybolan evlatlar, ailesini arayanlar ve barışmaya çalışanlar"la dolu...

Bu tür programlar hem Fox TV'de hem de TV 8'de ortalama 7 saat sürüyor...

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, gündüz kuşağı programlarının röntgenini çekti ve yazısını şöyle bitirdi:

"Asıl Müge Anlı tatili bitirip gelecek. Bir de bunların üzerine ‘evlendirme programları’ gelirse? Hanımlar için akşama sağlam çıkmak zor olacak (!)"

İşte Sina Koloğlu'nun yazısından bazı bölümler:

SABAH SAAT 10.00'DA BAŞLIYOR... ANA HABER'E KADAR SÜRÜYOR...

Cinayetler, kaçırmalar, kaybolan evlatlar, ailesini arayanlar ve barışmaya çalışanlar... Evlendirme programları ünlülerinin katılımlarıyla ve göbek havasıyla Sabah saat 10.00’da (FOX’ta 11.00’de) başlıyor. ‘Kaybolan Çiçekler’ (iki saat), ‘Sen İste Yeter’ (üç saat), ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ (iki saat 15 dakika) ile ana habere kadar gidiyor. TV8’de ‘Yaşamdan Hikayeler’ (yaklaşık 3.5 saat) ve ‘Gerçeğin Peşinde’ (yaklaşık 3 saat 40 dakika) izleyiciyle buluşuyor. Yayınlar iki kanalda yedi saat kadar devam ediyor. 

REKOR KİMDE?

Rekor, tartışmasız TV8’de ‘Gerçeğin Peşinde’yle Serap Paköz’de... Tek bir konuyu işliyor. 16.00’da bir başladı; diğer kanallar haber bültenlerine çoktan geçmişti, program hâlâ devam ediyordu. Bizdeki bu kalabalık aile vukuatları havuz problemi gibi ve süre yetmiyor!

HANIMLAR İÇİN AKŞAMA SAĞLAM ÇIKMAK ZOR OLACAK

Asıl Müge Anlı tatili bitirip gelecek. Bir de bunların üzerine ‘evlendirme programları’ gelirse? Hanımlar için akşama sağlam çıkmak zor olacak (!)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar