MEDYA KÖŞESİ

Bu operasyon Doğan Grubu ile sınırlı kalmaz

Dün gözaltına alınan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkındaki ilk FETÖ yazısını yazan Murat Kelkitlioğlu, yeni bombaları sıraladı...

Bu operasyon Doğan Grubu ile sınırlı kalmaz

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu hakkındaki ilk "FETÖ ile ilişkili" yazısını yazan Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, yeni operasyonların sinyalini verdi.

"Bu operasyon Doğan Grubu ile sınırlı kalmaz" diyen Kelkitlioğlu, "FETÖ ile ilişkili medya patronlarına rahat uyku yok! Düğmeye basıldı bir kere! Amacım, kimseye gözdağı falan vermek değil. FETÖ ile ilişkisi olan medya patronları kendilerini bilir. Onlara da sıra gelecek!" dedi.

İşte Kelkitlioğlu'nun o yazısı:

BU OPERASYON DOĞAN GRUBU İLE SINIRLI KALMAZ!

FETÖ’nün medyadaki yapılanmasıyla ilgili operasyon asıl şimdi başladı. Geçtiğimiz hafta, “Aydın Doğan’ın FETÖ Kriptosu” başlığıyla yazdığım ve gündeme getirdiğim bilgiler sonrası savcılık harekete geçti ve Doğan Holding’in Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlugözaltına alındı. Aydın Doğan’ın FETÖ bağlantısının en kritik ismi olan Muratoğlu’nun gözaltına alınma sürecini ve nelerle suçlandığını bugün AKŞAM gazetesinin manşetinde okuyacaksınız. O yüzden burada tekrara düşmek istemiyorum.

Daha önce Ekrem Dumanlı, Hidayet Karaca, Zaman Gazetesi gibi isim ve kurumlara yapılan operasyonların, FETÖ’nün medya ayağına yapılan operasyonlar olarak görülmemesi gerektiğini yazmıştım. Çünkü, bu isim ve kurumların FETÖ ilişkisini bilmeyen yoktur. Önemli olan, perde arkasında FETÖ ile kirli ittifaklar kuran, ikili oynayan, her türlü naneyi yiyip ‘Bana bir şey olmaz’ diye düşünenlere yönelik operasyonlardır.

LAF CAMBAZLARI!

İşte Doğan Grubu’na yönelik başlatılan operasyonun anlamı budur! Bu ülkeye 15 Temmuz gibi bir geceyi yaşatan FETÖ ihanet şebekesiyle bağlantılı olan herkes, her kurum hesabını verecek.

Bu doğrultuda, Doğan Grubu’nun Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun gözaltına alınması doğal olarak gündeme bomba gibi düştü. Dikkatimi çeken detay, Hürriyet’in internet sitesinde haberin veriliş şekli oldu. Haberde, “Barbaros Muratoğlu, AKŞAM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu’nun suçlamaları doğrultusunda gözaltına alındı” deniyordu.

Hiç laf cambazlığına gerek yok!

Kıvırmayın, korkuyorsunuz!

Gündeme getirdiğim iddialar benim suçlamalarım falan değil. Devletin ilgili birimlerinin yaptığı çalışmalar sonucunda elde edilen bilgiler. Böyle laf kalabalıklarıyla hesap vermekten kurtulacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz!

SIRA ONLARA DA GELECEK

Barbaros Muratoğlu’nun vereceği bilgiler doğrultusunda, operasyon çok daha yukarılara doğru gidebilir.

Peki, FETÖ’nün medya ayağına yönelik operasyon sadece Doğan Grubu ile mi sınırlı kalacak?

Daha önce yazmıştım, FETÖ ile ilişkili medya patronlarına rahat uyku yok!

Düğmeye basıldı bir kere!

Amacım, kimseye gözdağı falan vermek değil.

FETÖ ile ilişkisi olan medya patronları kendilerini bilir.

Onlara da sıra gelecek!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar