GÜNDEM

Bu nasıl bir vicdansızlık bu ne menem bir ahlaksızlık!

Yaşlılarımıza yapılan terbiyesizlik Candaş Tolga'yı da çok kızdırdı. İçişleri Bakanlığı'nın olaya hemen müdahale ettiğini ifade eden Işık o görüntülerin gözünün önünden gitmediğini söyledi ve "Bu ülkede, bu toplumda böyle bir “kötülükle” birlikte yaşamak inanın virüsten, salgından çok daha kötü bir şey." dedi.

Bu nasıl bir vicdansızlık bu ne menem bir ahlaksızlık!

Sosyal medyadaki yaşlılarımıza yönelik çirkin görüntüler infial yarattı. Posta yazarı Candaş Tolga Işık da "Bu nasıl bir vicdansızlık! Bu ne menem bir ahlaksızlık, insafsızlık!" sözleri ile isyan etti ve bu toplumda böyle bir “kötülükle” birlikte yaşamanın virüsten, salgından çok daha kötü bir şey olduğunu söyledi.

KÖTÜLÜK…

Yurtdışına daha yüksek karla satabilmek için maske stoklayanların üstüne sokaklarda yaşlı insanları çevirip kötü muamele yapan, büyük bir halt beceriyormuş gibi bunu paylaşan o terbiyesizler tuz biber oldu. Bu nasıl bir vicdansızlık! Bu ne menem bir ahlaksızlık, insafsızlık!

İçişleri Bakanlığı olaya hemen müdahale edip gereken cezayı kesti. Ardından gün boyu hem bakanlığın hem de belediyelerin yaşlılara yönelik hizmetleri, ziyaretleri paylaşıldı. Sağ olsunlar, var olsunlar. Ama o görüntüleri unutamıyorum ben. Bu ülkede, bu toplumda böyle bir “kötülükle” birlikte yaşamak inanın virüsten, salgından çok daha kötü bir şey.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar