KİTAPLIK

Bu kitapta Erdoğan da var Okan Bayülgen de...

Okan Bayülgen gerçekten kendisi mi? Peki Kemal Kılıçdaroğu söylediği kişi mi? Ya Cumhurbaşkanı Erdoğan? "Sen Gerçekte Sen Misin?" adlı kitap bu soruya yanıt veriyor.

Bu kitapta Erdoğan da var Okan Bayülgen de...
Yaşam koçluğu yapan Sevgi Karaca'nın "Sen Gerçekte Sen Misin?" adlı kitabı Çin yüz okuma sanatının inceliklerini anlatarak yüzümüzdeki mesajları okuyabilmemizi sağlıyor.

Sevgi Karaca, kitabının önsözünde Çin yüz okuma sanatı sayesinde güçlü ve zayıf yönlerini öğrenerek güçlü yönlerini sonuna kadar kullanmayı öğrendiğini belirtiyor. Elde ettiği bilgilerle istediği yaşamı kurmayı öğrendiğini belirten yazar okurlarının da aynı farkındalığı yaşamasını istiyor.

Yüzümüz, kendi gerçek özümüze ait cevherimizi ve dengede olmak için nelere ihtiyaç duyduğumuzu bize söyler. Güçlü yanlarımızı ve yeteneklerimizi yüz hatlarımıza bakarak öğrenebilir. Aynı şekilde bizi zora sokan kişilik özelliklerimizi de yüzümüzdeki verilerden yola çıkarak tespit edebiliriz.

Deneme

Kitap Adı: Sen Gerçekten Sen Misin?

Yazar: Sevgi Karaca

Yayınevi: Truva Yayınları

Baskı tarihi: Temmuz 2014, 320 sayfa

Kitapta; ben kimim, potansiyelim nedir, hangi alanlarda başarılı olabilirim gibi sorulara yüz hatlarımızdan yola çıkarak cevaplar veriliyor.

Her insanın yüzü eşsizdir. Bir insanın yüzü, o kişinin kişiliği ve ruhu hakkında bilgi edineceğimiz en önemli alandır.

Her yüz, sahibinin ruhunu, kişilik özelliklerini yansıtan bir aynadır.

Yüz hatlarımızın her biri, yüzümüzdeki her bir detay psikolojimize dair çeşitli anlamlara sahiptir.

Bu işaretlerin sunduğu mesajları çözmek bize hayatınız boyunca karşımıza çıkacak fırsat ve engeller hakkında bilgiler sunacaktır.

Gerek özel hayatımızda gerek iş hayatımızda başarının yolu sağlıklı iletişimdir. İletişimde doğru kararlar alabilmenin yolu karşımızdaki kişiyi doğru görmek ve doğru yorumlamaktan geçer.

Kimler iletişimi sever, kimler açık sözlü, kimler utangaç, kimler çekingen, kimler bencil, kimler yardımsever, kimler öfkeli bilmek istemez misiniz?

Sevgi Karaca'nın "Sen gerçekte Sen Misin?" adlı kitabı, yüzüne bakarak karşımızdaki insanı tanımak için başvurabileceğimiz önemli bir rehber kitap. Kitabın son bölümünde tanınmış simaların portrelerine bakarak Sevgi Karaca'nın yaptığı yorum ve değerlendirmeleri görebilirsiniz. Bu bölümde Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Kemal Kılıçdaroğlu ve Recep Tayyip Erdoğan gibi siyasi kişiliklerin yanında Tarkan, Gülben Ergen ve Okan Bayülgen gibi popüler isimlere de yer verilmiş.

ÇOK OKUNANLAR