KİTAPLIK

Bu kitap olay yaratacak! Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan yazdı

Gazeteciler Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan'ın hazırladığı ve Menzil cemaatinin irdelendiği kitap çok konuşulacak! Kitapta ayrıca Türkiye tarihinin en tehlikeli örgütlerinden FETÖ ile mücadeleye zarar verenler de yer alıyor.

Bu kitap olay yaratacak! Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan yazdı

Bugüne kadar Menzil grubuna dair çok şey yazılıp çizilmedi. Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan'ın kaleminden piyasaya çıkacak olan Metastaz isimli kitap Menzil cemaatini ele alıyor.

İçeriğindeki detaylar bilinmiyor ancak, konusu itibariyle bu kitap daha şimdiden konuşulmaya başlandı. Kitabın piyasaya çıkmasıyla birlikte çok tartışılacak, olay yaratacak!

barış terkoğlu

FETÖ BORSASI DA METASTAZ'DA

Ayrıca, Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu yeni kitapları Metastaz’da çok çarpıcı bir konuyu masaya yatırıyorlar. 

Yıllarca FETÖ’nün içyüzüne dair birçok bilgiyi ilk kez okurla buluşturan ve bu nedenle kumpasla cezaevine atılan iki gazeteci, bu kez FETÖ’cüleri kurtarma planlarını deşifre ediyor. 

“FETÖ Borsası” diye adlandırılan ve FETÖ’cülerin para karşılığı davalardan kurtulmalarını anlatan olaylar, isim isim belge belge ortaya çıkıyor. 

Türkiye tarihinin en tehlikeli örgütlerinden FETÖ ile mücadeleye zarar verenler Metastaz kitabında okura açıklanıyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar