GÜNDEM

Bu Bankaya Başvuranın Yüzü Gülüyor! Şartları Karşılayan Herkese Faizsiz Kredi Verilecek!

Bankaya gelip başvuru yapanlar belirtilen tarihler arasında faizsiz ödemesini alıyor. 10.000 TL'ye kadar nakit avans çekebilirsiniz. 6 ay boyunca faiz ödemeyeceksiniz. İşte bankanın sunduğu şartlar ve başvuru detayları...

Bu Bankaya Başvuranın Yüzü Gülüyor! Şartları Karşılayan Herkese Faizsiz Kredi Verilecek!

Bankalar, yeni müşteriler için kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalarda genel olarak düşük faizli kredi teklifleri yapılmaktadır. Ancak bazı bankalar ise faizsiz kredi değerinde olan nakit avans teklifinde bulunuyor. Akbank, bu konuda sağlam bir adım attı. Bankanın yeni müşterisi olursanız sizi güzel süprizler bekliyor.

10.000 TL SIFIR FAİZ!

Akbank yeni müşterilerin bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları halinde faizsiz nakit avansın önünü açıyor. 10.000 TL'lik sıfır faizli nakit avans ve beraberinde altı ay vade imkanı sunuluyor. Belirlenen tarihler arasında başvurusunu yapanlat kazançlı çıkacak. Peki kampanyada son başvuru tarihi ne zaman? Ayrıca kampanyanın hangi kat başvurularında geçerli olduğunu da açıklıyoruz.

Akbank Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank Mobil'i indirip bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup banka müşterisi olmanız gerekiyor. Resmi internet sitesi üzerinde belirtilen tarihler arasında başvurunuzu yapabilir ve faizsiz nakit avansınızı kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar