GÜNDEM

Bu Ayın 9-10-11 Tarihlerinde Emeklilere Ödeme Verilecek, 3 Gün Sürecek

Bu Ayın 9-10-11 Tarihlerinde Emeklilere Ödeme Verilecek, 3 Gün Sürecek

Bu Ayın 9-10-11 Tarihlerinde Emeklilere Ödeme Verilecek, 3 Gün Sürecek

9 10 ve 11 Mart tarihleri arasında emekli olan vatandaşlar nakit kredi ödemesi almak istiyorlarsa özellikle emekli maaşı hesapları üzerinden yapacakları işlemler ile birlikte Kredi ödemelerini hemen aynı gün içinde kullanabilecekleri bir kampanya hazırlandı. 9 ve 11 Mart tarihleri arasında emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılarak düşük faizli 50.000 TL kredi kullanabilirsiniz.

50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilirken özellikle banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan vatandaşların kamu bankaları üzerinden alacakları internet şifreleri ile birlikte de kredi ödemeleri hesaplarına yatırılarak kullandırılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlara aynı zamanda bu kredileri verirken en düşük faiz oranları ile birlikte en fazla 36 ay vadeli olarak uzun vadelerde bu kredileri geri ödemenizi sağlamanızı sağlayacaktır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 9 ve 11 Mart tarihleri arasında İhtiyaç Kredisi olarak verilecek 50.000 TL kredi ödemesinde düşük faiz oranları ile birlikte işlem yapacak olan kişilerin banka müşterisi olması gerekmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara belirtilen Kredi politikalarına uygun olarak hemen aynı gün içinde işlem yapacak ve kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde sonuçlanacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum