GÜNDEM

Bu Ay Sonuna Kadar Yetişen Ödemesini Alacak! Sadece Başvuru Yapmanız Yeterli!

28 Şubat'ta son bulacak kampanya için elinizi çabuk tutun. Milyonlara ödenecek para ile birlikte herkes nasıl katılabileceğini araştırıyor. Başvuru yapanlar ödeme için hesaplarını kontrol etmeye başladı bile. Ödeme kimlere ve neden yapılacak?

Bu Ay Sonuna Kadar Yetişen Ödemesini Alacak! Sadece Başvuru Yapmanız Yeterli!

Ay sonuna kadar sürecek bazı kampanyaları değerlendirenler oldukça kazançlı çıkacak. Milyonlarca vatandaşa sunulan fırsatlara yer vereceğiz. Emekli vatandaşlar, bir şekilde kendilerine en iyi ödemeyi sağlayacak bankaları araştırıyor. Bu doğrultuda Garanti Bankası'nın güncel kampanyası ise gözler önüne serilmekte. Peki kampanya hakkında başka neler biliyoruz? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Garanti Bankası'ndan Emekliye 6000 TL!

Garanti Bankası, emekli vatandaşlara 6000 TL'ye kadar ödeme sağlayacak. Bu sayede beklentilerin üzerine çıkan banka, emeklilere önemli bir promosyon ödemesi sağlıyor. Kampanya şartlarına göz attığınızda ise diğer promosyon teklifleriyle aynı olduğunu görebilirsiniz. 3 yıl boyunca emekli maaş hesabınızı Garanti Bankası'nda tutmayı taahhüt ediyorsunuz.

Havale EFT İşlemlerinde Komisyon Var mı?

Emekli maaşını Garanti Bankası'ndan alanlar, EFT ve havale gibi banka işlemlerinden komisyonsuz faydalanabilecek mi? Garanti Bankası'nın kimi kampanyalarında bu tarz avantajlar sunuluyor. Sizler de resmi internet sitesi üzerinden, 6000 TL'lik promosyonun yanı sıra başka hangi imkanların tarafınıza sunulacağını öğrenebilirsiniz. Üstelik başvuru işlemlerinde bulunmak çok basit.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar