GÜNDEM

Bu Akaryakıt Şirketinde Benzin, Motorin ve LPG'yi Bedava Alabilirsiniz! Araç Sahiplerini Sevindiren Gelişme!

Shell akaryakıt istasyonunda bedava hale gelen benzin, motorin ve LPG herkesi şaşırttı. Akaryakıtta neden böyle bir gelişme yaşandı? Araç sahipleri bu sayede litrelerce akaryakıtı ücretsiz alma şansı elde ediyor.

Bu Akaryakıt Şirketinde Benzin, Motorin ve LPG'yi Bedava Alabilirsiniz! Araç Sahiplerini Sevindiren Gelişme!

Akaryakıt şirketi Shell, yaptığı kampanya ile birlikte müşterilerine ücretsiz akaryakıt sağlıyor. Benzin, motorin veya LPG almanız bu sayede mümkün olacak. Peki hangi şartları karşılarsanız akaryakıtı ücretsiz alabileceksiniz? Detaylar tek tek aktarıldı.

Bedava Akaryakıt Kampanyası Detayları!

Akaryakıt kampanyasında Maximum üyesi iş yerlerinden farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz alışverişinizde 60 TL Maxipuan veriliyor. Maxipuanlarınızı ise akaryakıt alışverişinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bu sayede ücretsiz akaryakıt satın alma imkanınızı değerlendirmeniz mümkün.

Hangi Kartlarda Geçerli?

Aşağıdaki kartlar üzerinden kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ancak bu kartların dışında yapacağınız akaryakıt alışverişleri kabul edilmeyecektir.

İş Bankası Maximum
Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları
Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar

Öte yandan Maxipuanlarınız 22 Şubat 2023 tarihinde hesaplara aktarılacaktır. Bu detaya da dikkat etmeniz gerekmekte. 31 Mart 2023 tarihine kadar da Maxipuanlarınıız kullanmanız öneriliyor. Aksi halde hesabınızdan geri alınacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar