GÜNDEM

BOTAŞ Doğalgaz İndirimi İçin Müjdeyi Verdi! Mart Ayında Doğalgaz Faturaları %20 Ucuzluyor!

BOTAŞ'ın doğalgaz indirim açıklaması ile birlikte %26,12'ye varan fiyat düşüşü yaşanacak. 1 Mart 2023'ten itibaren geçerli indirim mesken abonelikler için geçerli mi? Doğalgaz indiriminden kimler faydalanabilecek? İşte BOTAŞ'ın son dakika doğalgaz faturalarını etkileyen indirim duyurusu...

BOTAŞ Doğalgaz İndirimi İçin Müjdeyi Verdi! Mart Ayında Doğalgaz Faturaları %20 Ucuzluyor!

Doğalgaz indirimiyle ilgili BOTAŞ'tan gelen duyuruda önemli ifadelere yer verildi. Bir süredir beklenen doğalgaz indirimine ilişkin detaylar tek tek paylaşılacak. BOTAŞ, Mart ayından itibaren fatura kullanımlarında fiyat indirimine gidecek. Peki hangi abonelikler bu indirimden yararlanabilecek? Bireysel konut aboneliklerinde doğalgaz indirimi mevcut mu? Tüm bu soruların detaylarına haberimizde yer verildi.

Doğalgaz İndirimi Duyuruldu!

BOTAŞ'tan gelen açıklama ile birlikte Mart ayında başlamakla beraber elektrik üretim amaçlı gazın toptan satışına yüzde 20, sanayi kuruluşlarının kullanacağı doğalgaza ise yüzde 20,95 ila yüzde 26,12 değişen indirim uygulanacağı açıklandı. BOTAŞ'ın indirim duyurusunun mesken abonelikleri kapsamadığına dikkat çekildi.

Mesken Aboneliklerde Doğalgaz Ucuzlayacak mı?

Doğalgaza dünya çapında yüksek oranda indirimler gelir iken mesken aboneliklerde bu durum mümkün olacak mı merak konusu haline geldi. Mesken abonelikler için henüz bir detay verilmiş değil. Ancak BOTAŞ'ın resmi açıklama yapması durumunda detayları sizler ile paylaşacağız.

Şirketler, 1000 metreküp doğalgaz için 4 bin 80 lira ödeme yapacak. 1 Mart 2023 tarihinden itibaren geçerli olan doğalgaz indirimine ilişkin güncel haberleri öğrenmek isterseniz sizler de haber sitemizi takip edebilir ve bildirimleri aktif edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar