GÜNDEM

Bomba iddia! Çukur'un İdris Koçovalı'sı Beyoğlu Belediye Başkan adayı mı?

Show TV'nin fenomendizisi "Çukur'un babası İdris Koçavalı"yı oynayan ünlü oyuncu Ercan Kesal'ın Mart 2019'da yapılacak olan seçimlerde belediye başkanı adayı olacağı iddia edildi.

Bomba iddia! Çukur'un İdris Koçovalı'sı Beyoğlu Belediye Başkan adayı mı?

"Çukur'un Babası İdris Koçavalı" rolündeki ünlü oyuncu Ercan Kesal'ın İstanbul'dan belediye başkanı adayı olacağı konuşuluyor. Ercan Kesal hangi partiden ve hangi ilçenin belediye başkanı adayı olacak?

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, CHP'de Beyoğlu Belediyesi için Ercan Kesal'ın adının geçtiğini söyledi. Işık, "Bir önceki yerel seçimde Aylin Kotil'i aday gösteren CHP, Beyoğlu'nu son anda kaybetmişti" hatırlatmasında bulundu.

İŞTE CANDAŞ TOLGA IŞIK'IN O YAZISI

CHP BEYOĞLU İÇİN ERCAN KESAL'IN ADI GEÇİYOR

Bir önceki yerel seçimde Aylin Kotil’i aday gösteren CHP, Beyoğlu’nu son anda kaybetmişti. Üç dönem açıklaması sonrası mevcut Başkan Ahmet Misbah Demircan’ın aday olması zor görünüyor. Hal böyle olunca CHP Beyoğlu’na ekstra önem veriyor. Birçok isim var havuzda ancak en çok istenen aday sanatçı Ercan Kesal. Kesal, çok sevilen, çok düzgün yaşayan, çok değerli bir isim. Umarım aday olur.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar