GÜNDEM

Bomba Albayrak iddiası: Bakan olarak geri dçnüyor!

TV5 kanalında yayınlanan 'Ekonomi ve Ötesi' programında konuşan ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'la ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia attı. Kahveci, Berat Albayrak için kabinede yeni bir bakanlık düşünüldüğünü ifade etti.

Bomba Albayrak iddiası: Bakan olarak geri dçnüyor!

Milli Görüş'e yakınlığıyla bilinen TV5 kanalında yayınlanan 'Ekonomi ve Ötesi' programında konuşan ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'la ilgili ortaya dikkat çeken bir iddia attı. İbrahim Kahveci, Berat Albayrak için kabinede yeni bir bakanlık düşünüldüğünü dile getirdi.

''Kendisinin arzu etmediği isimler birbir gidiyor''

Kahveci yaptığı açıklamada, "Berat Albayrak'ın ağırlığı piyasaya çöküyor. Sayın Albayrak'a muhtemelen bir yer bakılıyor. Ben tekrar döneceğini düşünüyorum. En ideal gözüken yer Enerji Bakanlığı. Mesela kamuoyunda dolaşan bilgilere göre; enerji bakanlığı veya ekonomiden sorum cumhurbaşkanlığı yardımcılığı. Nasıl parti başkanvekilliği ayrıldı. Orası da ayrılabilir. Daha düşük profilli de gelebilir. Kendisini arzu ettiği isimler kalıyor, kendisinin arzu etmediği isimler bir bir gidiyor" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum