GÜNDEM

Boğaziçi Üniversitesi'nde Çalışmak İsteyenlere Yüksek Maaşlı İş Verilecek!

Boğaziçi Üniversitesi, personellere yüksek maaşlı iş imkanı sunuyor. Alım yapılacak pozisyonlarla ilgili bilgiler iletildi. Üniversitenin başvuru şartları da belli oldu. Son başvuru tarihi ve KPSS YDS şartlarıyla ilgili detaylar yazımızda...

Boğaziçi Üniversitesi'nde Çalışmak İsteyenlere Yüksek Maaşlı İş Verilecek!

Boğaziçi Üniversitesi, belirli pozisyonlar için iş ilanı paylaştı. Hangi pozisyonlarda personel aradığı ise ortaya çıktı. Son başvuru tarihinden alım şartlarına kadar tüm detayları sizlere iletiyoruz. Bununla birlikte üniversiteden gelen son bilgiler de belli oldu.

Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacak?

Her pozisyondan bir personelin alınacağı belirtildi ve Donanım ve Ağ Destek Uzman Yardımcısı, Donanım ve Ağ Destek Uzmanı, Bilgi Teknolojileri Yöneticisi, Kıdemli Proje Yöneticisi ve Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı için alımlar başladı.

14 Nisan' a Kadar Başvuru Yapın

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı için 14 Nisan 2023 tarihine kadar başvuruda bulunmanız gerekecek. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

KPSS ve YDS Puanına Bakılacak!

2022 yılında yapılan KPSS sınavının sonucu ile son 5 yıl içerisinde girilen YDS sınavının sonucuna göre alım yapılacağı belirtildi. Buna göre %70'lik dilim KPSS puan sonucunuza göre belirlenecek iken %30'luk ise YDS sınav sonucunuzu kapsayacak. İkisinin toplamına göre alımlar gerçekleşecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar