TV HABER

BluTV hangi ünlü senaristle anlaştı?

Bozkır ve Halka dizileriyle tanınan senarist Levent Cantek, 2020 yılının sonuna kadar sadece BluTV için yazacak.

 BluTV hangi ünlü senaristle anlaştı?

Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV, önemli bir birlikteliğe imza attı. Geçtiğimiz sezon BluTV özel yapımı olarak ekranlara gelen ve büyük beğeni toplayan ‘Bozkır’ın senaristi Levent Cantek, 2020 yılının sonuna kadar sadece BluTV için hikaye kaleme alacak.

‘Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi’ dizisini, yepyeni bölümleriyle ekranlara geri döndürerek önemli bir başarıya imza atan BluTV, bu atılımının ardından sürpriz bir birliktelik gerçekleştirdi. Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı, geçtiğimiz sezon BluTV özel yapımı olarak izleyicilerle buluşan sıra dışı polisiye dizi ‘Bozkır’ın ardından yeniden senarist Levent Cantek ile bir araya geliyor.

levent cantek

Eski Hikaye’ ve ‘Mor Menekşeler’ ile son olarak yıldız isimlerin rol aldığı polisiye dizi ‘Halka’yı kaleme alan Cantek, 2020 yılının sonuna kadar sadece BluTV için içerik üretecek.

Akademisyen ve editörlük kimliği ile de tanınan başarılı senarist, çizgi roman, mizah ve popüler kültürle ilgili çalışmalarıyla da yazın dünyasında önemli bir yere sahip. Levent Cantek ile BluTV’nin bu iş birliği şimdiden büyük merak uyandırdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar