TV HABER

Biz demedik Salih Tuna dedi: Çok sinsi bir algı operatörüsün Fatih Portakal!

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un suyu ile ilgili yaptığı açıklamaları canlı yayında "algı malzemesi" yapan Fatih Portakal'a sert sözlerle yüklendi. Tuna, Portakal'a "Çok sinsi bir algı operatörüsün" dedi.

Biz demedik Salih Tuna dedi: Çok sinsi bir algı operatörüsün Fatih Portakal!

Fatih Portakal, dünkü yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un su sorununa ilişkin yaptığı açıklamasına karşın "çok kötü düşüncelisiniz" sözlerini sarf etmişti. Cevap ise Sabah yazarı Salih Tuna'dan geldi. 

Tuna, Portakal'a "çok sinsi bir algı operatörüsün" diyerek karşılık verdi.

İşte Tuna'nın Fatih Portakal'a ilişkin sözleri:

İçlerinden en sinsi olanlarından biri, "PKK'ya teşekkür etmeliyiz" diyeni, evet bildiniz, Yeni Samanyolu TV tesmiye ettiğim o kanalın Portakal'ı geçen akşam baktım, kin ve nefret bombalamaya devam ediyor hâlâ.
Sayın Erdoğan'ın belediye başkanları görevlerini yapmak zorundadır şeklinde özetleyebileceğimiz açıklaması üzerine, "manipülasyon pornosu" hüviyetindeki haber bülteninde öyle korkunç çarpıtma yaptı ki aklınız durur.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a "çok kötü düşüncelisiniz" diyerek saygısızlık yapmakla kalmadı. Sanki dersin Erdoğan İstanbul'un su sorunu çözülmesin demişmiş gibi, "o sulardan AK Partililer de içecek" diyerek korkunç bir fitneye taammüden yatırım yaptı. Mefhumu muhalifinden hareket edecek olursak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'lilere su bile vermeyecek kadar "kötü düşüncelidir" demeye getirdi.
Bundan daha sinsi "bölücülük" olabilir mi? Sayın Erdoğan akmayan suları İstanbul'da akıttığında parti ayrımı mı yaptı? Hizmete açtığı onca yol onca köprünün hangisinden şu partili geçsin bu partili geçmesin diye ayrımcılık yaptı?
Çok sinsi bir algı operatörüsün, anladık, ama bu kadar da vicdansızlık olur mu?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar