GÜNDEM

Bitcoin'de Beklenmedik Yükseliş Yaşandı! Bankacılıktaki Kriz Bitcoin'in Değerini Artırdı!

Bitcoin'in geçtiğimiz gün yaşamış olduğu yükseliş, krito para camiasını olumlu etkiledi. Ethereum'un da benzer oranlarda değer kazandığı görüldü. Peki BTC, uzun zaman sonra 20 bin doların üstüne yüzde kaç artış ile çıktı? İşte kripto paralarda son durum...

Bitcoin'de Beklenmedik Yükseliş Yaşandı! Bankacılıktaki Kriz Bitcoin'in Değerini Artırdı!

Bitcoin, 20 bin dolar seviyesinin dahi altındayken bir anda yükselişle gündeme geldi. FED'in yanı sıra ABD'deki bankacılık krizleri büyük ses getirdi. Yatırımcıların kripto paralara yönlendiği belirtiliyor. Hal böyle olunca BTC'nin bir anda değer kazanması ise şaşırtmadı. Peki Bitcoin şu an kaç bin dolar seviyesi üzerinden işlem görüyor?

Bitcoin 24 Bin Doları Gördü!

Bitcoin'in bir anda yükselişe geçerek %22'lik artışla 24 bin doları görmesi şok etti. Kripto para yatırımcıları bu gelişmeyi olumlu karşıladı. Öte yandan kripto paralar arasında yalnızca Bitcoin değil Ethereum da değer kazandı. Ortalama %5'in üzerinde değer artışı ile yatırımcılarını sevindirdi.

FED'in Belirsizliği Kripto Paraya Yaradı!

FED'deki beklentilerin tahmin edilenden farklı olması, kripto paraları tahmin edilmeyecek şekilde yukarıya taşıdı. Bitcoin ve Ethereum bu artıştan başlıca etkilenen kripto paralar arasında yerini aldı. Öte yandan kripto para camiasında genel olarak bir yükseliş yaşandığını belirtmeliyiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar