GÜNCEL

Bıraktığı yerden devam ediyor! Fatih Altaylı bu duruma bayıldı

Eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, siyasetten çekildi ve yurt dışında bankacılık yapıyor. Şimşek kendisine eskiye dönüş için yapılan davetleri geri çeviriyor. Fatih Altaylı da Mehmet Şimşek'i ısrarla politikaya davet edenlere seslendi köşesinden: Rahat bırakın adamı...

Bıraktığı yerden devam ediyor! Fatih Altaylı bu duruma bayıldı

Ekonomiden Sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, siyasetten çekildi ve yurt dışında yaşıyor.  Fatih Altaylı, bizde politikacılığın ölene dek sürdüğünü ve durumun eleştiri nedeni olduğunu belirtti. Altaylı bunun tam tersini yapan Mehmet Şimşek'in hayatını örnek gösterdi.

Şimşek'in ısrarlara rağmen bırakıp gittiğini ve kaldığı yerden devam ettiğini belirten Altaylı, kendisini politikaya davet edenlere 'para kazanmam lazım diyerek' geri çevirdiğini ve bu duruma tam not verdiğini söyledi. Altaylı, "Birisi de politikayı adam gibi bırakmayı beceriyor." dedi.

Rahat bırakın adamı

Neye kızarız hep! Politikacılığın bir meslek haline getirilmesine, politikacıya bulaşıp tadını alanların normal hayata bir daha dönememesine.

Ölene kadardır bizde politikacılık.

Ve eleştiri nedenidir bu durum. Mehmet Şimşek ise tam tersini yaptı.

Israrlara rağmen bıraktı gitti. Bıraktığı yerden devam ediyor.

Yurt dışında bankacıydı yine gitti yurt dışında bankacılık yapıyor.

Politikaya davet edenlere ise “Kusura bakmayın para kazanmam lazım” diyor. Vallahi bayıldım bu duruma.

Birisi de politikayı adam gibi bırakmayı beceriyor.

Üstelik de onca yıl bakanlıktan sonra “Param yok çalışmam lazım” diyerek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar