DİZİ DÜNYASI

Bir Zamanlar Çukurova setinde isyan çıktı! Dizi apar topar kaldırılabilir

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde çalışanların isyan ettiğini duyurdu.

Bir Zamanlar Çukurova setinde isyan çıktı! Dizi apar topar kaldırılabilir

ATV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın setinden çok konuşulacak bir haber geldi. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, dizinin setinde isyan çıktığına ilişkin kendisine gelen bir mesajı canlı yayında okudu.

Bircan Bali, çekimleri Adana’da gerçekleşen; yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin setinde çalışanların para alamadıkları için işi bıraktıklarını duyurdu. Herkes yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama beklerken ATV'nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise iyice kafaları karıştırdı.

Kanalın sabah 05:00 sıralarında Twitter hesabından 'Bir Zamanlar Çukurova' fragmanını yayınladığı ve paylaşıma "Bir Zamanlar Çukurova 24 Ocak Perşembe 20:00’da kaldığı yerden devam edecektir" notunu düştüğü görüldü.

Yani kanalın açıklamasına göre yeni yıl nedeniyle tatile giren dizi, 3 haftalık bir aradan sonra yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam edecek. Dizinin 24 Ocak Perşembe tarihinde izleyici ile buluşacak olan bölümünde ise şunlar yaşanacak;

  • Züleyha artık Yılmaz’ı umursamadığını göstermeye çalışsa da hatta bu rolü çok iyi oynasa bile içi paramparça. Sadece oğlu için Yamanlar’a sesini çıkarmıyor. Ancak er ya da geç Züleyha’nın Yılmaz’a gerçekleri söylemesi bekleniyor. Son bölümde Şermin’i oyuna getirerek onu saf dışı bırakıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar