GÜNDEM

Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına İlyas Salman'dan Destek! Bağış Yaparken ki Konuşmasıyla Gündem Oldu!

Bir Kira Bir Yuva kampanyasında depremzedeler için bağış toplandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği kampanyaya ünlü isimler katıldı. Yeşilçam'ın efsanesi İlyas Salman ise yaptığı açıklama ile gündem oldu. Kampanyaya kaç TL bağışlayacağı merak konusuydu.

Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına İlyas Salman'dan Destek! Bağış Yaparken ki Konuşmasıyla Gündem Oldu!

Halk TV'de yayınlanan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Bir Kira Bir Yuva kampanyasına İlyas Salman'dan anlamlı destek geldi. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu, yaptığı açıklama ile birlikte bir emekli maaşını kampanyaya bağışladı. Yaptığı açıklama ile de adından söz ettirdi. Zamanında rol aldığı dizi ve filmlerle efsaneleşen Salman, şu anda bile oynadığı yapımlarla gündem olabiliyor.

İlyas Salman'dan Anlamlı Mesaj

İlyas Salman, Bir Kira Bir Yuva kampanyasına görüntülü mesaj gönderdi. Mesajında "Düzenin sanatçısı olmadığım için ilk kez pişmanım. Çok param olsaydı, bu kampanyaya daha fazla katkı yapabilirdim ama bir emekli maaşımı bağışlayabiliyorum" ifadesini kullandı.

330 Milyon TL Toplandı

Öte yandan kampanyada gece boyunca 330 Milyon TL toplandığı bilgisi iletildi. Bununla birlikte Gülşen, Armağan Çağlayan, Metin Akpınar, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Sıla, Mert Fırat, Meltem Cumbul ve Pınar Deniz'in de geceye dahil olarak bağış yaptığı biliniyor. Yapılan bağışların depremzedelerin barınma ihtiyacının karşılanması için kullanılacağı belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar