POLEMİK

Bir garip kenevir polemiği! Oray Eğin'in kenevir editörü ilan ettiği Dilipak'a Serdar Turgut'tan davet

Habertürk yazarı Oray Eğin'in dün köşe yazısında kurduğu hayali gazetesinde kenevir editörü ilan ettiği Abdurrahman Dilipak'ı bugün de aynı gazetenin bir diğer yazarı Serdar Turgut, "Bu ürünü duyduğunu sanmıyorum ve içki içeceğine ihtimal vermiyorum" diyerek kenevirli içki içmeye davet etti.

Bir garip kenevir polemiği! Oray Eğin'in kenevir editörü ilan ettiği Dilipak'a Serdar Turgut'tan davet

Oray Eğin, yazısında Dilipak'ı Kenevir Editörü olarak ilan ediyor. 

"Hayali gazetemin künyesi

Kenevir editörü: Yazdığı birçok yazının ardından bu konuda uzmanlaşan Abdurrahman Dilipak’tan başka bu işi daha iyi yapacak hiç kimse olamaz."

Eğin'in aynı yazıda sokak yemeği editörü olarak ilan ettiği Serdar Turgut, ise bugünkü köşesinde Dilipak'ı "gelmeyeceğini bilmeme rağmen" diyerek kenevirli viski içmeye davet etti. 

"Oray Eğin dün yazısında kafasındaki hayali gazeteye atayacağı editörler yazarken Abdurrahman Dilipak’ı kenevir editörü yapacağını söylemiş. Dilipak’ın Oray’ın dediği gibi bu konuda uzmanlığı olabilir ama benim bugün haberin vereceğim yeni ürünü duyduğunu hiç sanmıyorum. Duysa bile ürün piyasaya çıktığında onun yanına bile yaklaşacağını tahmin etmiyorum. Çünkü kenevir bilemem ama Dilipak’ın içki içeceğne hiç ihtimal vermiyorum. Bu ürünü denemeden de o gazeteye kenevir editörü olunabilmesi mümkün değil.

Yazısında kenevirli viski içmeyi ve yazıları o ruh halinde yazmayı teklif eden Turgut şunları söyledi:

Happy hour zamanında yanında kimi görmek istersin diye sorduklarında bugüne kadar aklıma hiç Abdurrahman Dilipak gelmemişti. Ama hayatta fırsat tanıdığınızda gördüğünüz gibi imkansız görünen şeylerin bile olması da ihtimal dahilinde. O happy hour buluşmamıza yanında kenevirli çörek getirmeyi kabul ederse Oray’ı da görmek isteriz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar