GÜNDEM

Bir An Önce Para Lazımsa Bu Krediyi Kullanın! Acil İhtiyaçlara Özel QNB Finansbank'tan Düşük Faizli Kredi Kampanyası!

Kredi ihtiyacı olanlara müjdeli haber verildi. İhtiyaç kredisinde detaylar tek tek paylaşılıyor. QNB Finansbank düşük faizli özel ihtiyaç kredisinde şartları açıkladı. Acil paraya ihtiyacım var diyorsanız sizler de SMS ile kredi başvurusu yapabileceksiniz.

Bir An Önce Para Lazımsa Bu Krediyi Kullanın! Acil İhtiyaçlara Özel QNB Finansbank'tan Düşük Faizli Kredi Kampanyası!

Bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında bankanın sağlamış olduğu imkanlar ve çok daha fazlasına dair bilgiler paylaşıldı. Öyle ki bankanın fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız sizler de başvuru sağlayabilirsiniz. Peki bu doğrultuda hangi detaylar bizleri beklemektedir? Bankanın sunduğu bazı kredi avantajlarının yanı sıra faiz oranları, başvuru işlemleri ve daha pek çok bilgi sizlerle paylaşılacak.

QNB Finansbank 40 bin TL Kredi Veriyor

QNB Finansbank, 40 bin TL'lik ihtiyaç kredisini %1,39 faiz oranı ile vermekte. 24 ay vade seçeneği ile sizler de rahatlıkla işlem sağlayabilirsiniz. Öte yandan kredi kampanyası doğrultusunda başvurularınız da hızlı yanıtlanacaktır.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank'ın ihtiyaç kredisi başvurusu için bazı işlemleri sağlamanız gerekmektedir. Bu işlemlerden biri ise SMS ile başvurmaktır. TC kimliğinizi yazarak 5030'a SMS göndermeniz ile birlikte krediye uygunluğunuz kontrol edilecektir. Bankanın bunun gibi daha pek çok avantajını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Seçeceğiniz kredi miktarına da bağlı olarak 36 aya kadar vade seçeneği mümkün. Faiz oranı ise sanılanın aksine oldukça düşük. Kampanyanın son tarihi hakkında detaylara ulaşmak isterseniz QNB Finansbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Üstelik şubeler aracılığıyla yüz yüze görüşerek bilgi de alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar