DİZİ DÜNYASI

Binnur Kaya'yı Masumlar Apartmanı'nda da görür müyüz?

Binnur Kaya'nın Kırmızı Oda'daki karakteriyle Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alması, akıllara aynı yazarın kitabından esinlenerek senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı dizisini getirdi. Sina Koloğlu, Binnur Kaya için "kendilerini Masumlar Apartmanı'na da bekliyoruz" dedi.

Binnur Kaya'yı Masumlar Apartmanı'nda da görür müyüz?

Yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde başrol oyuncusu olan Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandırıyor.

Kırmızı Oda, yine TV 8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ve TRT'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizilerinde olduğu gibi senaryosu Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından esinlenmiş bir yapım.

KIRMIZI ODA'NIN PSİKİYATRİSTİ, DOĞRUĞUN EV KADERİNDİR'DE

Binnur Kaya, son bölümünde Kırmızı Oda'da canlandırdığı karakterle Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oldu. Bu dizideki baş rol oyuncusu olan karakter Zeynep'in yaşadığı sorunları konuşmak için gittiği psikiyatrist olarak ekranlarda yer aldı.

MASUMLAR APARTMANI'NA DA GELİR Mİ?

Milliyet'ten Sina Koloğlu, Binnur Kaya'nın bu dizide rol almasının ardından konuyla ilgili yorumlarını bugünkü köşesine taşıdı. Koloğlu, TRT'deki Masumlar Apartmanı'nı hatırlatarak Kaya'yı burada da görmek istediklerini söyledi:

"Baktık, Binnur Kaya ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde... Zeynep, terapiye gitmiş. Ev ahalisi “Aaa diziler arasında terapi başladı galiba!” dedi. Aynı yazarın üç dizisi var. ‘Masumlar Apartmanı’nda da epey hasta mevcut. Önümüzdeki yeni bölümde kendilerini buraya da bekliyoruz."

BİNNUR KAYA'NIN OYUNCULUĞU ÇOK KONUŞULDU

Kırmızı Oda dizisi henüz yayınlanmadan sosyal medyada büyük ses getirmişti. Yayınlanmasının ardındansa Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nu canlandırdığı düşünülen Kaya'nın oyunculuğu büyük övgü aldı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar