TELEVİZYON

Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Beyazıt Öztürk açıkladı

Beyazıt Öztürk, Kral FM canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu. Öztürk, 'Beyaz Show yeniden başlayacak' iddialarına da açıklık getirdi.

Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Beyazıt Öztürk açıkladı

Beyazıt Öztürk, uzun süredir konuşulan Beyaz Show’un başlayıp başlamayacağı konusunu Mehmet’in Gezegeni’nde açıklık getirdi. Beyazıt Öztürk, ilk olarak Kanal D’den kendi istediği ile ayrıldığını aslında programa ara vermek istediğini belirtti.

Programının 20 senedir devam ettiğini ve dinlenmek istediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, bu dinlenme sırasında Acun Ilıcalı’dan O Ses Türkiye teklifi geldiğini belirtti. Beyazıt Öztürk; “ Acun ile Beyaz Show yapalım mı diye konuştuk, konuşuyoruz da... Başka kanallardan da teklifler geldi. İki sene oldu bende çok özledim ve yeniden Beyaz Show’a başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. Tv8’de mi olur başka kanalda mı olur bilemiyorum” dedi.

Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’un seyircisiz olamayacağını programın enerjisini seyirciden aldığını belirterek, corona virüs döneminde o kadar kalabalığı bir arada toplamanın mümkün olmayacağını söyleyerek ilerleyen zamana göre hareket edeceğini sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar