KARİKATÜR

Beşiktaş’ın imajını Latif Demirci’nin karikatürü zedeledi!

Latif Demirci’nin, kapatılan 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun kilit ismi İranlı işadamı Rıza Sarraf’a Vodafone Arena’dan loca satılmasına tepki olarak Beşiktaş formasına ‘Patek Phillippe’ reklamı giydirmesi, kulüp yönetimince ‘

Beşiktaş’ın imajını Latif Demirci’nin karikatürü zedeledi!
Hürriyet karikatüristi Latif Demirci'nin Reza Zarrab'ın Vodafone Arena'dan loca alması hakkında yaptığı karikatür tepki topladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın dün düzenlediği basın toplantısında iş adamı Reza Zarrab'ın Vodafone Arena'dan loca aldığını açıklamasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan büyük bir tepki göstermişti.

HÜRRİYET'TEN KIZDIRAN KARİKATÜR

Yaşanan bu gelişmenin ardından Hürriyet karikatüristi Latif Demirci, siyah-beyazlı taraftarları daha da kızdıracak bir işe imza attı.

Demirci, ünlü saat markası Patek Philippe'i Beşiktaş forması üzerine yazıp göndermede bulundu.

İşte o karikatür:

Deneme

BEŞİKTAŞ JİMLASTİK KLÜBÜ: KABUL EDİLEMEZ

Karikatürist Latif Demirci’nin, kapatılan 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun kilit ismi İranlı işadamı Rıza Sarraf’a Vodafone Arena’dan loca satılmasına tepki olarak Beşiktaş formasına ‘Patek Phillippe’ reklamı giydirmesi, kulüp yönetimince ‘kabul edilemez’ bulundu.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ AŞTI İMAZJIMIZI ZEDELEDİ

Demirci’nin bu karikatürüne ilişkin Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bu karikatürün ifade özgürlüğünü aştığı ve imajımızı zedelemeye yönelik olduğu herkesin malumudur. 112 yıldır dim dik ayakta duran Beşiktaş JK’ya gösterilen bu tavrı anlamakta zorluk çekiyoruz” denildi.

ÇOK OKUNANLAR