GÜNDEM

Beşiktaş Ankaragücü Maçı İçin Taraftar Yasağı Kararı Duyuruldu! Deplasman Takımı Taraftarları Stada Alınmayacak!

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü ağırlayacağı Süper Lig maçı için taraftar yasağı kararı alındı. İl Güvenlik Kurulu'ndan gelen açıklama doğrultusunda deplasman takımı taraftarlarının stada girişi yasaklandı.

Beşiktaş Ankaragücü Maçı İçin Taraftar Yasağı Kararı Duyuruldu! Deplasman Takımı Taraftarları Stada Alınmayacak!

Beşiktaş, sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. İnönü Stadyumu'ndaki maç için İl Güvenlik Kurulu kararı açıklandı. Deplasman taraftarlarının stada alınmayacağı duyuruldu. Yalnızca Beşiktaş taraftarlarına bilet satışı gerçekleştirilecek. Bu kararla birlikte resmi açıklama ise aşağıda yer aldı:

''Ankaragücü karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlarımız bilet satın alabilirler. 10.02.2022 tarihinden itibaren Ankaragücü logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır. Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir. Ankaragücü karşılaşmasında Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır.''

Hükümetle İlgili Sloganlar Tepki Çekmişti

Önce Kadıköy'de Fenerbahçeli taraftarların sonra İnönü'de Beşiktaşlı taraftarların hükümeti istifa sloganı tepkilere neden olmuştu. Hem siyasi isimler hem de spor camiasının yakından tanıdığı isimler ikiye bölünmüştü. Şimdi ise alınan kararla birlikte Beşiktaş Ankaragücü maçı öncesi deplasman takımının taraftarları stada alınmayacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar