GÜNDEM

Berna Laçin'den tepki çeken deprem tweeti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen oyuncu Berna Laçin bu kez Elazığ depremine yönelik çirkin bir paylaşımda bulundu. Twitter'da gündem olan Laçin'e tepki yağıyor.

Berna Laçin'den tepki çeken deprem tweeti

AFAD verilerine göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem birçok ilde hissedildi. AFAD, AKUT ve belediyeler başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş Elazığ için seferber oldu.

Depreme yönelik sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan oyuncu Berna Laçin'e tepki yağıyor. Twitter'da TT listesine giren Laçin depremin şiddetinin yanlış aktarıldığını iddia ederek,  "Bakın, yabancı kaynaklardan kontrol edelim daha yüksek verir, hatta birazdan 6.8 (6.89 aslında 6.9) indirilerek söylenir , bekleyin görün hep aynı. Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" dedi.

'Depremden hemen sonra bir can kaybı yok' diye açıklama yapılmasına da tepki gösteren Laçin, "Hep böyle yaparlar , önce "can kaybı" yok, sonra alıştıra alıştıra... Sanki alışmak mümkünmüş gibi... Kesin rakamlar için ancak enkaz altında kimsenin kalmamış olması lazım!" şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Berna Laçin için yapılan yorumlardan bazıları:

-Berna Laçin çindeki virüsten farkın yok

-Çinlilerin yemek tarzı mı yoksa Berna Laçin in zihniyeti mi daha iğrenç acaba

-Berna Laçin ile aynı ülkede nefes almak. Nasıl bir karaktersizsin

-Onların Corona virüsü varsa Bizim de Berna Laçin'inimiz var

-Berna lacin! Sen evinin sicak sömineli kosesinde kahveni yudumlarken insanlar caniyla cebellesiyordu. Hic mi vicdan yok hic mi merhamet yok. Bu nasil bir mantik? #Elazığ
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar