REKLAM

Bergüzar Korel'in yerine Neslihan Atagül geldi

Uzun zamandır Bergüzar Korel ile çalışan Pantene'nin bu yılki reklam yüzü Neslihan Atagül oldu.

Bergüzar Korel'in yerine Neslihan Atagül geldi

Uzun zamandır Bergüzar Korel ile çalışan Pantene'nin bu yılki reklam yüzü Neslihan Atagül oldu. Önceki gün Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen lansmanda basın mensuplarının sorulanı yanıtladı.

"24 YAŞINA GİRECEĞİM"

Pantene'nin Türkiye'de 24'üncü yılını kutladığını söyleyen Atagül, "Ben de 24 yaşına gireceğim. Umarım birbirimze şans getiririz" dedi. Formunu nasıl koruduğu sorusu üzerine 23 yaşındaki Atagül,"Ne istersem yiyorum ama bol bol su içiyorum ve iyi uyumaya çalışıyorum. Haftada üç gün de spor yapıyorum" yanıtını verdi.

1.1 MİLYON ALDI
Neslihan Atagül'ün bir yıllık anlaşma için 1.1 milyon TL aldığı öne sürüldü.

"HER ŞEY YOLUNDA"
Geçtiğimiz Temmuz ayında 34 yaşındaki oyuncu Kadir Doğulu ile dünyaevine giren Neslihan Atagül, evliliğinin nasıl gittiği sorusu üzerine ise, "Her şey yolunda. İkimiz de çalışmaya başladık. Benim dizi setim daha başlamadı ama reklam filmim var, onun heyecanını yaşıyorum. Balayımız işlerden dolayı kısa sürdü, fırsat bulursak tekrar bir yerlere kaçacağız" dedi.

MALDİVLER'DEN ROMANTİK ANLAR
Neslihan Atagül, düğün sonrası ise eşi Kadir Doğulu ile Maldivler'e balayına gitti. Atagül, burada çekilmiş romantik görüntüleri de takipçileriyle paylaştı.


REKOR KIRDI
Balayında paylaştığı videosu 4 milyon izlenme ile rekor kıran Atagül'ün Instagram hesabındaki takipçisi sayısı da 2 milyona ulaştı. Atagül, sevincini çektiği kısa bir video ile geçtiğimiz günlerde takipçileriyle paylaştı. 23 yaşındaki oyuncu, göz kırptığı videoda parmaklarıyla iki işareti yaptı. Paylaşımın altına ise "Herkese çok teşekkür ederimmm! 2m❣" notunu düştü.
ÇOK OKUNANLAR