KAZANDI

Bergüzar Korel Kazandı

Oyuncu Bergüzar Korel 'Çarşafın bana değiyor' diyen kadına fena yüklendi. Bursa’da toplu taşımaya binen çarşaflı bir kadına:  “Çarşafın bana temas etmesin.”  diyerek İnfiale sebep olan çirkin saldırıya ünlü oyuncu Bergüzar Korel dayanamadı sosyal medyadan paylaşımda bulundu:  "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum. Hala üzerimizdeki kumaş parçasının miktarıyla uğraşanlar bi bitmediniz!" Bu haklı eleştirisi ve örnek tavrından dolayı Bergüzar Korel sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Bergüzar Korel Kazandı

Londra'da yaşayan ekranların ünlü oyuncularından Bergüzar Korel, her nekadar yurt dışında yaşıyor olsa da Türkiye'nin gündemini yakinen takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da otobüste yolculuk eden bir kadın, aynı otobüste bulunan tesettürlü genç bir kıza, "Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum sizden." diye bağırmıştı.

Oyuncu Bergüzar Korel açıklamasında:

"Bi' bitmediniz"

 "Ben de senin gibilerden tiksiniyorum. Hâlâ üzerimizdeki kumaş parçasının miktarıyla uğraşanlar, kendinde bu hakkı görenler! Bi' bitmediniz." diyerek tepki gösterdi. Bu çıkışı sevenleri tarafından taktir edildi, Korel sosyal medyada çokça destek gördü. Bu haklı eleştirisi ve örnek tavrından dolayı Bergüzar Korel sitemizin "kazandı" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar