GÜNDEM

Belma Akçura "kovuldu mu" sorusuna cevap verdi...

Kovulması gibi bir durumun olmadığını belirten Milliyet Ombudsmanı Belma Akçura, ağır bir ameliyat geçirdiği için dinlendiğini ve yazılarına ara vermek zorunda kaldığını açıkladı.

Belma Akçura "kovuldu mu" sorusuna cevap verdi...

Milliyet gazetesi Ombudsmanı Belma Akçura'nın iki aydır köşesinin yayınlanmıyor olması nedeniyle güdeme gelen "kovuldu mu" iddiasına Akçura cevap verdi...

Kovulması gibi bir durumun olmadığını belirten Belma Akçura, Alev Gürsoy'a yaptığı açıklamada, ağır bir ameliyat geçirdiği için dinlendiğini ve yazılarına ara vermek zorunda kaldığını açıkladı.

"Gazete ile ayrılmam ya da kovulmam gibi bir durum söz konusu değil. Halen gazete ile yola devam ediyorum" diyen Akçura şöyle devam etti:

 "Çok ağır bir ameliyat geçirdim, geçirdiğim operasyon nedeniyle de istirahat etmem gerekiyordu. Sağlık sorunlarım nedeniyle gazete anlayış gösterdi ve iznim devam ediyor, önümüzdeki ay da tekrar yazılarıma başlayacağım."

Faruk Bildirici'nin rahatsızlığı döneminde kendisini arayıp sorduğunu belirten Belma Akçura, "Faruk Bey, yazısında sadece iki aydır yazılarımı göremediğini  belirtmiş... Olay size anlattığımdan farklı değil. Hala görevim devam ediyor. Zaten bunu anlamak için açıp künyeye bakmak yeterli diye düşünüyorum." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar