GÜNDEM

Belediyeden Öğrencilere Kantin Desteği Müjdesi! Destek Paraları Hesaplara Aktarıldı!

Belediye'den gelen resmi açıklama ile birlikte öğrencilere kantin desteği verileceği müjdelendi. Düşük gelirli aileler, çocuklarının gıda masraflarını bu şekilde karşılayabilecek. Destek paralar hesaplara yatmaya başladı. Belediye Başkanı'ndan yardıma ilişkin açıklama geldi.

Belediyeden Öğrencilere Kantin Desteği Müjdesi! Destek Paraları Hesaplara Aktarıldı!

Kantin desteği ile birlikte öğrencilerin besin ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. Düşük gelirli ailelerin maddi imkansızlıktan ötürü okula giden çocuklarının gıda ihtiyacını karşılayamaması üzerine böyle bir adım atıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelen açıklama sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Peki ABB, bu konuda nasıl bir adım atacak? Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden duyurusunu yaptı.

Ödemeler Hesaplara Yatırılıyor

Öğrencilere aylık olarak 330 TL'lik ödenecek. Besin ihtiyaçlarını karşılamaları yönündeki bu yardımlar böylelikle dar gelirli aileler tarafından değerlendirilecek. Öğrencilerin en iyi şekilde eğitim öğretim hayatlarına devam etmesi amaçlanıyor. Belediye bu konuda resmi açıklamasında önemli detaylara değindi.

Mansur Yavaş'tan Açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ”Okulların başlamasıyla beraber evlatlarımıza da bir müjdemiz var. İlköğretime giden 14 bin çocuğumuza aylık 330 TL kantin desteğine başladık. Ankara’da hiçbir çocuk karnı aç eğitim almayacak, biz varız.” ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar