GÜNDEM

Belediye duyurdu: Zam yaptı, Kimler alacak açıklandı!

Bütün vatandaşlar tarafından araştırılan veya takip edilen maaş zammı merak edilen konular arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Belediye duyurdu: Zam yaptı, Kimler alacak açıklandı!

Bütün vatandaşlar tarafından araştırılan veya takip edilen maaş zammı merak edilen konular arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Emeklisinden memuruna çalışanına herkes tarafından maaşlarına ek zam olup olmadığı konusunda önemli bir merak bulunmaktadır. Bu merakın temelinde elbette refah düzeyinin artırılması için gelirlerin iyi bir seviyeye getirilebilmesi için ek protokolün en iyi şekilde uygulanması önemlidir. Maaş zammı pek çok insan tarafından takip edilmektedir. İşsiz insan olabildiği gibi milyonlarca çalışan insan da bulunmaktadır.

Çalışan milyonlarca insanlar için refah hayatlarının düzenli bir seviyeye getirilebilmesi yeterli bir seviyede olması ve refah düzeyini artırılabilmesi için önemli protokoller imzalanmıştır. Bu protokollerin varlığı esnasında yapılan görüşmeler elbette sonuç vermiştir. Bu Sonuçlara göre o belediyenin  çalışanlarına %25 ek zam yapılması kararı alınmıştır.

%25 ek zam sayesinde belediye çalışanları için yeniden iyileştirmeler yapılarak mutabakata varılmıştır. Artık bu belediyesi personellerine yaptığı maaş zammı ile sosyal medya üzerinde oldukça ilgi toplamıştır. Sosyal medyada ilgi toplayan artık bu belediye başkanı Mehmet tatlı dede personelleri için güzel haberi kendisi duyurdu.

Artuklu belediye başkanının açıklamasına göre artık bu belediye personeli eksen maaşlarının mart ayında maaşlarına yansıyacak haberini vermiş ve banka hesaplarına yatırılacağını bilgisinde iletmiştir. Sosyal medyada oldukça yoğun ilgi toplayan artık bu belediye başkanının açıklaması üzerine Türkiye'de de pekçok belediye çalışanları için sendikalarla görüşülmeye yeniden başlanılmıştır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar